Podcasts er genialt på mange områder, og jeg lytter ret meget til det når jeg sidder i bilen eller cykler til og fra kontoret. Selv når jeg står og tager opvasken, kan jeg finde på, at lytte til podcast.

Jeg lytter mest til podcasts hvor jeg føler, at jeg kan lære noget. Det er ikke fordi jeg nødvendigvis skal udnytte hvert eneste sekund til, at optimere min hverdag, men jeg har aldrig været særligt god til “skønlitteratur” osv.

Top 3 podcasts lige nu

1. The GaryVee Audio Experience

Jeg lægger ikke skjul på, at jeg er vildt fan af Gary Vaynerchuk. Han kalder en spade for en spade og jeg bliver vildt inspireret, at hans daglige podcasts. Gary taler om alt fra entrepreneurship og hvordan man bygger sit eget personlige brand op, til hvordan man burde tage et opgør med sine forældre, hvis man træffer sine valg pba. hvad de synes man burde gøre. Han har sin helt egen karisma, og jeg er vild med mange af hans budskaber.

2. The Official BNI Podcast

Hvis du vil lære, at blive en bedre netværker, så er denne podcast guld værd! Denne podcast bliver hostet af Ivan Misner, som er stifteren af Business Network International (BNI), som er verdens største forretnings-netværk og -reference organisation. Der er en masse gode podcasts om hvordan man arbejder smartere med sit netværk og hvordan man kan hjælpe andre og sig selv med, at få mere forretning via netværk.

3. Side Hustle School

Chris Guillebeau er forfatter, foredragsholder og podcaster, og fortæller om alle mulighed måder hvorpå, man kan starte sin egen lille sidegeschæft, uden at sige sit arbejde op. Der er historier om alt fra bryllupsfotografer til folk der anmelder akvarier og laver Airbnb for hunde. Side Hustle School kommer ud med en ny episode hver eneste dag, så der er masser af inspiration at hente.

Lytter du til podcast?

Jeg vil rigtig gerne have inspiration til nye podcasts, så hvad du lytter til i øjeblikket?